PENGUNJUNG, PENDORONG, PENYOKONG (;

Monday, April 25, 2011

Gambar betul hantu jepun..

Assalamualaikum w.b.t..


K0rang pnah tng0k hantu Jepun? Pernah t'jumpe dgan hantu? Kalau bl0m pnah tengok, j0m kita tng0k sesame gmbar kat atas niw.. Jangan tengok jew.. Tenung dalam-dalam kat mata dy tanpa mengalihkan pandangan k0rang ke mana-mana dalam masa 5 minit. 

Masa k0rang tenung tu, sebut dan niat dlam hati y k0rang na tngok hantu jepun. Niw bukan khurafat ke apa ke. Just nak test k0rang pnya pancaindera jer. 

Ak ta jamin kalau hantu jepun ni kcau atau ik0t k0rang balik. Semuanya tanggungjawab k0rang sndiri la ek.hehe...hahahahah!! 

Mengikut info yang ak dpat, gmbar niw d'lukis oleh se0rang wanita Jepun y telah mati bunuh diri. 

Wajah sbenar HANTU gadis jepun itu dpat d'lihat jika namanya "fuk Yu" disebut dalam hati. 

K0rang try laa tenung mata dy. Tenung 5 minit nnti hantu 2 muncul. 



Kalau berani, cubalah!


p/s : Kalau na paling mujarab, try laaa k0l 12.00 a.m ke atas.. gudluck ye! :)

1 comment:

  1. merepek lah...nk tgok x yah tnung la bace je ayat yg diajar Rasullullah pasti jelas, try kt kedai mkn ramai org dan baca dan tgok mesti nmpk jin sedg menjilat makanan, hehehehe tp aku x tau ape ayat dia, info drpd Ruqyah perubatan secara islam.

    ReplyDelete

Monday, April 25, 2011

Gambar betul hantu jepun..

Merapu merapek oleh Anis Aryna Shamsuddin at Monday, April 25, 2011
Reactions: 
Assalamualaikum w.b.t..


K0rang pnah tng0k hantu Jepun? Pernah t'jumpe dgan hantu? Kalau bl0m pnah tengok, j0m kita tng0k sesame gmbar kat atas niw.. Jangan tengok jew.. Tenung dalam-dalam kat mata dy tanpa mengalihkan pandangan k0rang ke mana-mana dalam masa 5 minit. 

Masa k0rang tenung tu, sebut dan niat dlam hati y k0rang na tngok hantu jepun. Niw bukan khurafat ke apa ke. Just nak test k0rang pnya pancaindera jer. 

Ak ta jamin kalau hantu jepun ni kcau atau ik0t k0rang balik. Semuanya tanggungjawab k0rang sndiri la ek.hehe...hahahahah!! 

Mengikut info yang ak dpat, gmbar niw d'lukis oleh se0rang wanita Jepun y telah mati bunuh diri. 

Wajah sbenar HANTU gadis jepun itu dpat d'lihat jika namanya "fuk Yu" disebut dalam hati. 

K0rang try laa tenung mata dy. Tenung 5 minit nnti hantu 2 muncul. 



Kalau berani, cubalah!


p/s : Kalau na paling mujarab, try laaa k0l 12.00 a.m ke atas.. gudluck ye! :)

1 orang juri berkata-kata on "Gambar betul hantu jepun.."

"SatuDimensi"/fariz/ArtistJalanan on April 25, 2011 at 6:23 PM said...

merepek lah...nk tgok x yah tnung la bace je ayat yg diajar Rasullullah pasti jelas, try kt kedai mkn ramai org dan baca dan tgok mesti nmpk jin sedg menjilat makanan, hehehehe tp aku x tau ape ayat dia, info drpd Ruqyah perubatan secara islam.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kALaU ikHLas, kLik cNi yE.. tQ, :)