PENGUNJUNG, PENDORONG, PENYOKONG (;

Sunday, July 17, 2011

Jum kesan lelaki TERUNA (;

Assalamualaikum w.b.t..


0hhhh ak sgt merindukan bl0g t'cinte ak niw..
skrg mmg dah jarang gile update..
semenjak sem dah start niw, tade mase lgs0ng na bukak bl0g niw..
lagi2 d0k uma sewa pulakkk..
mmg bnyak keje na kene wat..
huh.

0kayy, arini ak dapat update bl0g cbb ak balik ruma..
wifi laju senang cket na update..
kat sabak t'benam 2 line bb mcm siput jew..
manyak tensi0n maaa..
EH, apesal tajuk entry ak mcm geli-geleman sgt..
buang tebiat ap.. huu
Actually saje na share bnd2 niw y ak dpat dr inf0 mne ntah ak bace jap td..
jum2 jejak sape lelaki y masih teruna.. kehkehkeh

Antara ciri2 lelaki y masih teruna : 

  1. Lelaki teruna gemar curi2 pandang wanita cantik pada wajah manakala lelaki tak teruna gemar melihat tubuh wanita. 
  2. Apabila ditenung oleh wanita cantik, lelaki teruna segera mengalihkan pandangan manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan.
  3. Lelaki teruna akan berdegup kencang jantungnya apabila mengetahui wanita cantik menyukainya.
  4. Lelaki teruna sanggup berhabisan wang demi pasangannya untuk menambat hati pasangannya.
  5. Lelaki teruna amat sensitif. Dia akan merasa sedih apabila diabaikan oleh pasangannya.
  6. Lelaki teruna membosankan di dalam percintaan kerana gayanya agak ''nerd'' dan gemar belagak untuk menarik perhatian pasangannya.  
  7. Lelaki teruna seperti "kene interview" apabila bercakap atau makan di hadapan wanita cantik kerana malu untuk membuka mulut.
  8. Lelaki teruna menunduk dan menunjukkan reaksi gembira apabila dipandang wanita cantik manakala lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja dan relax.
  9. Lelaki teruna sentiasa memuji2 dan bercerita tentang pasangannya semasa berbual dengan rakan2nya dan sering mengagungkan kecantikan pasangannya dengan mengatakan orang lain tak cantik. 

Haa, dah abes bace?
s0, ap lg?
pada gf2 semua, k0rang b0le laaa cek ciri2 niw kat bf k0rang..
kpd orang2 LELAKI pulakk, b0lelaaa cek ciri2 kat atas niw kat dri sdri ye..
HUHU. (;


p/s : Mekaseh sudi bace entry ta best ak.. ('',) 



Friday, July 8, 2011

Blog kesayangan ditinggalkan..

Assalamualaikum w.b.t..

Uwaaaa..
cdeyhny cbb arini baru ad mase na update bl0g t'cinte niw..
ap tak ny..
bz memanjang sejak balik sabak t'benam niw..
manyak tensi0n maaa.. aiyaaaa..

Ak rase mcm na luahkan perasaan jew kat cni..
k0rang na taw ta..
kat ruma sewa ak niw ta best lgs0ng..
dah laaa air kecik.. na mandi p0wn ta sy0k..
rase mcm na terjun parit kat blakang ruma niw jew kalau na mandi.. huh.
na cari makan p0wn s0sa kat cni..
kedai makan pny mlambak..
tp time malam baru na bukak..
siang na makan ap kannn..
na masak p0wn bukanny reti sgt.. huu..
kesian kan?
apekan daya..


*stress bak hang.. 

Semalam pk2 na apply asrama..
arini baru apply..
k0rang d0akan ak dapat 0stel ye.. (;


p/s : Mekaseh sudi bace entry ta best ak..
m0od : sedang menunggu detik2 menanti hari tua.. h0yyeahhhh! (;

Sunday, July 17, 2011

Jum kesan lelaki TERUNA (;

Merapu merapek oleh Anis Aryna Shamsuddin at Sunday, July 17, 2011
Reactions: 
1 orang juri berkata-kata
Assalamualaikum w.b.t..


0hhhh ak sgt merindukan bl0g t'cinte ak niw..
skrg mmg dah jarang gile update..
semenjak sem dah start niw, tade mase lgs0ng na bukak bl0g niw..
lagi2 d0k uma sewa pulakkk..
mmg bnyak keje na kene wat..
huh.

0kayy, arini ak dapat update bl0g cbb ak balik ruma..
wifi laju senang cket na update..
kat sabak t'benam 2 line bb mcm siput jew..
manyak tensi0n maaa..
EH, apesal tajuk entry ak mcm geli-geleman sgt..
buang tebiat ap.. huu
Actually saje na share bnd2 niw y ak dpat dr inf0 mne ntah ak bace jap td..
jum2 jejak sape lelaki y masih teruna.. kehkehkeh

Antara ciri2 lelaki y masih teruna : 

  1. Lelaki teruna gemar curi2 pandang wanita cantik pada wajah manakala lelaki tak teruna gemar melihat tubuh wanita. 
  2. Apabila ditenung oleh wanita cantik, lelaki teruna segera mengalihkan pandangan manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan.
  3. Lelaki teruna akan berdegup kencang jantungnya apabila mengetahui wanita cantik menyukainya.
  4. Lelaki teruna sanggup berhabisan wang demi pasangannya untuk menambat hati pasangannya.
  5. Lelaki teruna amat sensitif. Dia akan merasa sedih apabila diabaikan oleh pasangannya.
  6. Lelaki teruna membosankan di dalam percintaan kerana gayanya agak ''nerd'' dan gemar belagak untuk menarik perhatian pasangannya.  
  7. Lelaki teruna seperti "kene interview" apabila bercakap atau makan di hadapan wanita cantik kerana malu untuk membuka mulut.
  8. Lelaki teruna menunduk dan menunjukkan reaksi gembira apabila dipandang wanita cantik manakala lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja dan relax.
  9. Lelaki teruna sentiasa memuji2 dan bercerita tentang pasangannya semasa berbual dengan rakan2nya dan sering mengagungkan kecantikan pasangannya dengan mengatakan orang lain tak cantik. 

Haa, dah abes bace?
s0, ap lg?
pada gf2 semua, k0rang b0le laaa cek ciri2 niw kat bf k0rang..
kpd orang2 LELAKI pulakk, b0lelaaa cek ciri2 kat atas niw kat dri sdri ye..
HUHU. (;


p/s : Mekaseh sudi bace entry ta best ak.. ('',) 



Friday, July 8, 2011

Blog kesayangan ditinggalkan..

Merapu merapek oleh Anis Aryna Shamsuddin at Friday, July 08, 2011
Reactions: 
1 orang juri berkata-kata
Assalamualaikum w.b.t..

Uwaaaa..
cdeyhny cbb arini baru ad mase na update bl0g t'cinte niw..
ap tak ny..
bz memanjang sejak balik sabak t'benam niw..
manyak tensi0n maaa.. aiyaaaa..

Ak rase mcm na luahkan perasaan jew kat cni..
k0rang na taw ta..
kat ruma sewa ak niw ta best lgs0ng..
dah laaa air kecik.. na mandi p0wn ta sy0k..
rase mcm na terjun parit kat blakang ruma niw jew kalau na mandi.. huh.
na cari makan p0wn s0sa kat cni..
kedai makan pny mlambak..
tp time malam baru na bukak..
siang na makan ap kannn..
na masak p0wn bukanny reti sgt.. huu..
kesian kan?
apekan daya..


*stress bak hang.. 

Semalam pk2 na apply asrama..
arini baru apply..
k0rang d0akan ak dapat 0stel ye.. (;


p/s : Mekaseh sudi bace entry ta best ak..
m0od : sedang menunggu detik2 menanti hari tua.. h0yyeahhhh! (;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kALaU ikHLas, kLik cNi yE.. tQ, :)