PENGUNJUNG, PENDORONG, PENYOKONG (;

Monday, March 14, 2011

baru taw knp internet slow dan FB mcm siput..

Assalamualaikum..
hye semua..
sape kat cni fb dy lmbat sgt l0ading?
haa, k0rg na taw ta knp?

na taw?
cni ak cite.. *cecite cecite
haha. 

0kayy, k0rg sume taw kan jepun dilanda tsunami y
sgt3 dahsyat..
d'cbbkan itu, kabel Japan-US Cable Network (JUCN) dan juga 
Asia Pasific Cable Network 2 (APCN2) yang 
mana menghubungkan 
Malaysia kepada Amerika Syarikat dan juga Hong Kong menghadapi masalah.
itu pasal lahhh internet jd sl0w dan fb p0wn cm siput..
huhu..
ak baru taw pasal bnd niw sbenanye..
punye laaa angin kan na tggu FB 2 l0ading..
s0 skrg dah taw ap cbb dy means ak kene b'saba laa kannnn..
kuikuikui, :)

p/s: Untuk mengetahui lebih lanjut pasal isu niw, jum KLIK SINI..

9 comments:

  1. dear..nice info... i follow here... du u mind if i ask u to follow back?

    http://holylightfarhaniza.blogspot.com/2011/03/anda-dan-nuklear-general-knowledge.html

    ReplyDelete
  2. 0kayyy dear.. i'll f0ll0w u back ya! :)

    ReplyDelete
  3. lor..yeke?patut lah..slame ni x penah2 intenet slow..

    ReplyDelete
  4. huh ! seb bek cabel lam pale otak ni tak de msalah taw sbb tenet slow. huhuhu :P

    ReplyDelete
  5. err, haha.
    kalau kabel dlm pale y b'masalah,
    g anta repair lahh kepale 2 ye..
    kasi ganti sama i2 kabel baru.. :)

    ReplyDelete
  6. begitukah? rupanya kah?
    melawat dsni :)

    ReplyDelete
  7. salam kenal.... xchange link ye...


    BB sy pun dah slow.. iyelah 1.xx GB lebh je.. ingat nak g upgrade la mcm ni.. susha gak nak beron9 kalu dah slow jer... hangen jer

    ReplyDelete
  8. intan: yep2.. begini lahhhh..
    hehe.. btw, tanx mlawat ye.. :)

    diary 0f 0ne: salam kenal jugak.. :)
    saba ye.. tenet mmg sl0w..

    ReplyDelete

Monday, March 14, 2011

baru taw knp internet slow dan FB mcm siput..

Merapu merapek oleh Anis Aryna Shamsuddin at Monday, March 14, 2011
Reactions: 
Assalamualaikum..
hye semua..
sape kat cni fb dy lmbat sgt l0ading?
haa, k0rg na taw ta knp?

na taw?
cni ak cite.. *cecite cecite
haha. 

0kayy, k0rg sume taw kan jepun dilanda tsunami y
sgt3 dahsyat..
d'cbbkan itu, kabel Japan-US Cable Network (JUCN) dan juga 
Asia Pasific Cable Network 2 (APCN2) yang 
mana menghubungkan 
Malaysia kepada Amerika Syarikat dan juga Hong Kong menghadapi masalah.
itu pasal lahhh internet jd sl0w dan fb p0wn cm siput..
huhu..
ak baru taw pasal bnd niw sbenanye..
punye laaa angin kan na tggu FB 2 l0ading..
s0 skrg dah taw ap cbb dy means ak kene b'saba laa kannnn..
kuikuikui, :)

p/s: Untuk mengetahui lebih lanjut pasal isu niw, jum KLIK SINI..

9 orang juri berkata-kata on "baru taw knp internet slow dan FB mcm siput.."

farhaniza azman on March 14, 2011 at 5:37 AM said...

dear..nice info... i follow here... du u mind if i ask u to follow back?

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/2011/03/anda-dan-nuklear-general-knowledge.html

Anis Aryna Shamsuddin on March 14, 2011 at 5:43 AM said...

0kayyy dear.. i'll f0ll0w u back ya! :)

HAFIZAH on March 14, 2011 at 7:44 AM said...

lor..yeke?patut lah..slame ni x penah2 intenet slow..

Anis Aryna Shamsuddin on March 14, 2011 at 10:20 PM said...

aah.. 2la pasal.. hehe.

fLy_AwAy on March 16, 2011 at 7:15 AM said...

huh ! seb bek cabel lam pale otak ni tak de msalah taw sbb tenet slow. huhuhu :P

Anis Aryna Shamsuddin on March 16, 2011 at 7:32 AM said...

err, haha.
kalau kabel dlm pale y b'masalah,
g anta repair lahh kepale 2 ye..
kasi ganti sama i2 kabel baru.. :)

Izlan HoiHoi on March 16, 2011 at 8:36 AM said...

begitukah? rupanya kah?
melawat dsni :)

Diary Of One on March 17, 2011 at 12:30 AM said...

salam kenal.... xchange link ye...


BB sy pun dah slow.. iyelah 1.xx GB lebh je.. ingat nak g upgrade la mcm ni.. susha gak nak beron9 kalu dah slow jer... hangen jer

Anis Aryna Shamsuddin on March 17, 2011 at 6:17 AM said...

intan: yep2.. begini lahhhh..
hehe.. btw, tanx mlawat ye.. :)

diary 0f 0ne: salam kenal jugak.. :)
saba ye.. tenet mmg sl0w..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kALaU ikHLas, kLik cNi yE.. tQ, :)